F2: Üresen marad Anthoine Hubert autója Monzára

1017695955-lat-20190830-_l5r1266.jpg

Csak egy autóval áll rajthoz a BWT Arden a Forma-2-es bajnokság jövő heti, olaszországi fordulóján.

Mint az ismeretes, Anthoine Hubert tragédiája árnyékolja be a Belga Nagydíj hétvégéjét, a történtek miatt törölték a spái Forma-2-esek futamokat. Jövő héten azonban már Monzában folytatódik a 2019-es szezon, a Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner a Sky Sports F1-nek megerősítette, hogy az Arden – amit az édesapja, Garry Horner irányít – csak egy autót indít, Tatiana Calderónnal.

„Természetesen Monzában azzal az autóval nem indulunk. Visszaléptettük a monzai eseménytől” – mondta Horner, hozzátéve, hogy meg volt győződve afelől, hogy egy nap Hubert az F1-ben fog versenyezni.

„Néha piszkosul kegyetlen tud lenni a sport, és sajnos a tegnapi pont egy ilyen nap volt.

Minden együttérzésem a családjával és a barátaival van, akárcsak az Arden csapatával. Az éjszaka töltöttem némi időt velük, teljesen magukba vannak roskadva” – számolt be a helyzetről a Red Bull-főnök.

„A lehető legmagasabb árat fizette azért a sportért, amit imádott. Versenyző volt, egy ígéretes tehetség. Biztos voltam benne, hogy egy nap ebben a paddockban lesz. Kegyetlenség, hogy ilyen fiatalon itt hagyott minket. Ezek nehéz idők mindenki számára ebben a közegben”

– zárta gondolatait.

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula 2 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6515034644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása