F2: Correa hamarosan megkezdheti a rehabilitációt

1017695086-lat-20190830-_l5r0936.jpg

Újabb hírek láttak napvilágot Juan Manuel Correáról, a szombati Hubert-tragédia másik sérültjéről.

Mint arról a Braking News Motorsport is beszámolt, szombaton, a Forma-2-es spái főfutamon a Raidillon-kanyarban hatalmas tempónál, elkerülhetetlenül ütközött Anthoine Hubert sérült autójának Juan Manuel Correa. A baleset következtében az Arden-csapat franciája életét vesztette, míg a Sauber Junior Team by Charouz pilótáját kettős lábtöréssel és gerincsérüléssel szállították kórházba és műtötték meg.

Idáig csak annyit tudtunk Correa állapotáról, hogy stabil, illetve már a szülei is mellette vannak. Azonban a médiacsapata vasárnapról hétfőre virradóan újabb információt közölt az Instagram-oldalán:

„A lábtöréseit érintő hosszas műtét után Correa megkezdte a felépülését, de még legalább a következő 24 órában az intenzív osztályon marad. A családja hálás mindenkinek, aki együttérző üzeneteket küld nekik. Ha még stabilabbá válik az állapota, hazaszállítják az Egyesült Államokba, ahol megkezdheti a rehabilitációját a következő hónapokra. Juan Manuelt elárasztja a szomorúság, imái Anthoine Hubert családjával és barátaival vannak.”

NEWS - After a lengthy surgery to repair fractures to both his legs, JM Correa has started his recovery process. He will be in intensive care for at least 24 hours. His Family is thankful to all the people who are sending caring messages. When his conditions will be more stable, JM will be transferred to USA to follow his recovery treatment for the next months. JM is overwhelmed of sadness and his prayers are for Antoine Hubert's Family.

4,724 Likes, 269 Comments - Juan Manuel Correa (@juanmanuelcorrea_) on Instagram: "NEWS - After a lengthy surgery to repair fractures to both his legs, JM Correa has started his..."

Correa jelenleg a 12. helyen áll a bajnokságban, legjobb eredményként két második hely szerepel a neve mellett, amiket a bakui és a franciaországi sprintfutamon szerzett.

Vasárnap este egyébként azt is megerősítették, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megkezdte a vizsgálódást a tragikus kimenetelű balesetet illetően.

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula 2 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6015035538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása