F1: Verstappen: Nem csak Leclerc veszélyes

ap-1zsy977211w11_news.jpg

Ötödik évét tapossa a Forma-1-ben Max Verstappen, és tisztában van vele, hogy azóta többen is üstökösként robbantak be – de a holland leszögezte, hogy közülük nem Charles Leclerc lesz az egyedüli, akivel kemény kell majd csatáznia.

Ugyan első Forma-1-es éveiben igencsak forrófejű módon, gyakran amatőr hibákat vétve vezetett, de mostanra a mezőny egyik legkomplettebb pilótája lett Max Verstappen, és az utóbbi hetekben az egyetlen, aki komolyabb veszélyt jelent a Mercedes párosára.

A Red Bull hollandja azonban arra figyelmeztet, hogy a sportág legutóbbi generációváltásával több rendkívül tehetséges fiatal is csatlakozott a mezőnyhöz, akik közül nem csak a ferraris Charles Leclerc-től kell tartani. A monacóival már többször megvívott Verstappen: Ausztriában a győzelem volt tét, Nagy-Britanniában pedig újabb izgalmas pengeváltásokat láthattunk tőlük.

„Charles egy nagyszerű versenyző, de arra számítok, hogy nem ő lesz az egyetlen, akivel harcolni fogok. Több fiatal tehetséges is akad, mint például Lando Norris, George Russell vagy éppen Alex Albon”

– mondta az Autosport.com-nak adott interjújában a holland, utalva a McLaren és a Williams újoncára, valamint leendő Red Bull-os csapattársára.

„Nagyon sok tehetséges fiatal érkezik, aki aztán makulátlan munkát képes végezni, ha jó autót kap hozzá” – tette hozzá Verstappen.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1715016082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása