Alonso: Nem mindig unalmas a Forma-1

jgs_2019indianapolis5001178281.jpg

A kétszeres Forma-1-es világbajnok nem panaszkodik amiatt, hogy unalmas lenne a száguldó cirkusz.

Fernando Alonso 2018 végén távozott a Forma-1-ből, s noha úgy, hogy alkalomadtán visszatérhet, nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben akad olyan ajánlat, ami csábító lehet a spanyolnak. Ráadásul Zak Brown, a McLaren főnöke egy korábbi nyilatkozatában leszögezte, hogy még a wokingi együttesnél sem lenne hely számára a 2020-as szezonra.

Az utóbbi hetekben azt pletykálták, hogy a 37 éves versenyző a Ferrarinál térhet vissza, Sebastian Vettel helyét átvéve. A híresztelést már tagadta a németek négyszeres világbajnoka, míg Alonso az olasz Corriere dello Sport kérdésére nem igazán tudott érdemi választ adni: „Nem tudom.”

Azonban a kétszeres Le Mans-i győztes és endurance-világbajnok elárulta, hogy továbbra is figyelemmel kíséri a királykategória történéseit.

„Amennyire csak tudom, követem. Idáig a hétből csak három versenyt hagytam ki, mert éppen nekem is futamom volt, de ilyenkor is visszanéztem felvételről. Ahogyan a többi rajongó is látja, néha szórakoztató, máskor pedig untat.

Úgy gondolom viszont, hogy ez valamelyest minden sportot jellemez. Olyan, mintha egy Barcelona-Real Madrid futballmeccset néznénk: van, hogy 0-0 az állás a végén, de van, hogy 5-5. Minden sportnak vannak jó és rossz vasárnapjai egyaránt, ez alól a Forma-1 sem kivétel.”

Fotó: McLaren Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6714901470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása