F1 - VETTEL TAGADJA A VISSZAVONULÁSÁT FIRTATÓ PLETYKÁKAT

190030_azerb.jpg

A négyszeres világbajnok leszögezte, hogy eszébe sincs visszavonulni.

Ahogyan azt a Braking News Motorsport is megírta, az elmúlt napokban olasz sajtóértesülések arról számoltak be, hogy Sebastian Vettel a 2019-es szezon után távozhat a Forma-1-ből, míg spanyol orgánumok már azt firtatták, hogy Fernando Alonso vehetné át a német helyét a Ferrarinál.

Csakhogy a német még 2017-ben aláírta a 2020 végéig szóló hosszabbítást a maranellói alakulattal, amelyhez 2015-ben csatlakozott, ám a világbajnoki második helynél előrébb nem jutott az előző évek folyamán – mindenesetre Vettel az Auto Bild hasábjain tagadta a sajtóban megjelent spekulációkat, miszerint befejezheti a pályafutását:

„Nem tervezem abbahagyni. Továbbra is örömömet lelem a versenyzésben, és van még befejezetlen ügyem a Ferrarival. Ebben a szezonban mindent meg akarunk próbálni ismét annak érdekében, hogy fordítsunk a helyzeten; a Kanadai Nagydíj lehetne a kezdet.”

Vettel tavaly nyerni tudott a Circuit Gilles Villeneuve pályán, ám a Belga Nagydíj óta egyszer sem állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Rossz hír számára az is, hogy Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke épp a minap nyilatkozta azt, hogy egyelőre nem lehet számítani arra, hogy javulni fog az olasz gárda teljesítménye.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6914877764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása