F1 - GASLY BESZÓLT AZ ÚJSÁGÍRÓNAK, AKI PLETYKÁLT RÓLA

ap-1zjjmfchh2111_news.jpg

A Red Bull versenyzője meg is nevezte azt a zsurnalisztát, aki arról cikkezett, hogy jövőre Nico Hülkenberg váltja őt.

Nagy port kavart a világsajtóban a hír, miszerint a Red Bull egy év után dobhatja az első versenyein a vártnál gyengébben teljesítő Pierre Gaslyt, a helyét pedig 2020-ban Nico Hülkenberg, a Renault jelenlegi pilótája veheti át.

Természetesen a Milton Keynes-i gárda tanácsadója, Dr. Helmut Marko azonnal cáfolta a sajtóspekulációt, ami még a csütörtöki médianapon is téma volt a montreali paddockban. Hülkenberg a „fake news” jelzővel illette a cikket, Gaslyt pedig elkeserítette a történet.

„Nem jó erény, ha valaki alaptalanul irkál cikkeket. Ráadásul egy kicsit csalódott is vagyok, mert ezúttal ezt egy olyan tapasztalt újságíró követte el, mint amilyen Mr. Chinchero”

– idézi a La Presse a francia Red Bull-növendék szavait, aki meg is nevezte a Motosport.com olasz kiadásának szerzőjét, Roberto Chincherót.

Gasly nyilatkozatában a Markóval való viszonyára is kitért, ami szerinte nagyon jó:

„Támogat engem, és mindennel tisztában van, ami a csapaton belül történik. Egyelőre továbbra is úgy érzem, hogy messze vagyok attól, hogy kihozzam magamból a bennem rejlő potenciált. Azonban versenyről-versenyre egyre több dologra érzek rá, így folyamatosan javul a helyzet.”

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4814883248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása