F1 - A MCLAREN IS A FERRARI PÉLDÁJÁT KÖVETTE

barcelona-t02-thursday6-295473.jpg

A maranellói együttes után a wokingi gárda autóiról, ruházatairól és felszereléseiről is eltűntek a támogató dohányvállalat feliratai.

Korábban már több alkalommal számot adtunk, a Ferrari és a Mission Winnow ügyéről: mint az ismert, az ausztrál hatóságok célpontjába az utóbbi hetekben a Ferrari került, amiért (névadó) támogatójának, a hivatalosan a Philip Morris almárkájaként, rossz nyelvek szerint pedig rejtett dohányreklámként jegyzett Mission Winnow-nak logói és feliratai helyet kaptak az autókon, a ruházatokon és a csapat felszerelésén is.

Ennek kapcsán a legutóbbi fejlemény az, hogy a Ferrari teljes csapatnevéből kiiktatta a Mission Winnow-t, dizájnjában pedig a megkérdőjelezett feliratokat olyanokra cserélte le, amelyek a márka 90. évfordulójára utalnak. Azonban a jelek szerint két hét múlva, Bahreinben már ismét régi köntösében láthatjuk az SF90-et.

S noha a tél folyamán a McLaren is partneri együttműködésbe fogott egy dohánygyártóval, nevezetesen a Forma-1-ben korábban még csapatként is érintett British American Tobaccóval, a brit alakulat közel sem kapott annyi figyelmet. Idáig.

Nem tudni, miért, ugyanis a wokingiak erről nem adtak ki bárminemű tájékoztatást, de csütörtökre a két MCL34-esekről, a csapat ruházatáról és a felszerelésekről is eltűnt a BAT felirata – „A Better Tomorrow” –, helyükön pedig a 7-Eleven kisbolt cégére bukkant fel, viszont híresztelések szerint ebben az esetben is csak egy átmeneti, egyszeri megoldásról van szó.

Albert Fabrega on Twitter

Al igual q Ferrari, McLaren ha sustituido la publicidad d empresas tabaqueras. Sale BAT con "A better tomorrow", entra 7-Eleven

Fotó: Pirelli F1 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2514688638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása