F1 - BEMUTATTA MELBOURNE-I FESTÉSÉT A FERRARI

d1ejrqbwsaapl8g.jpg

Ausztráliában nem láthatjuk majd az SF90-eken a Mission Winnow logóit, helyette 90. évfordulója ünneplésének ad teret a Ferrari.

Az előszezon egyik jelentős vitáját a Ferrari és a Mission Winnow tavaly ősszel indult együttműködése robbantotta ki, ugyanis felmerült a gyanú, hogy a Philip Morris almárkája nem is a dohányzás alternatíváit, hanem az anyacég produktumait hirdeti.

Az ausztrál hatóságok indítottak először vizsgálatot a fehér Mission Winnow-logók ellen, ám a Ferrari a további hercehurcát megelőzte azzal a döntéssel, miszerint a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon új festéssel lesz jelen.  Ennek keretében az első és a hátsó szárnyról, az orrkúpról és a motorborításról is eltűntek a megkérdőjelezett feliratok, helyüket pedig olyan logók vették át, amelyek a Scuderia 90. évfordulójára utalnak.

Azonban minden jel arra mutat, hogy a szezon második versenyhelyszínén, Bahreinben ismét az eredeti dizájnt fogja használni a Ferrari. Ezt pedig csak megerősíti a Mission Winnow megnyilvánulásai: a vállalat egy Twitter-bejegyzésben egyértelműen leszögezte, hogy 2019-ben a Ferrari névadó támogatója lesz – habár az olasz gárda a hivatalos csapatnevéből eltűntette az almárka nevét –, és valamennyi változás csak az év első F1-es hétvégéjére érvényes.

Fotó: Scuderia Ferrari / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5614685732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása