F1 - MEGÉRKEZETT A NEGYEDIK 2019-ES AUTÓ: ÍME, A RENAULT R.S.19!

dzngns3wwaadzhm.jpg

Lehullt a lepel Daniel Ricciardo első Renault-járól, az R.S.19-ről.

Az ígért időponthoz képest némi késéssel, de végül csak befutott a Renault 2019-es Forma-1-es autója, amit a csapat enstone-i főhadiszállásán mutatott be. Dizájnjában szinte egy és ugyanaz az R.S.19, mint az R.S.18 – igaz, ez egy kissé meredek kijelentés annak „fényében”, hogy az idei autó eddig csak számítógépes grafikákon jelent meg, amely jelenséget már nem először tapasztaljuk az aktuális előszezon folyamán.

A Renault gyári szinten 2016-ban tért vissza a Forma-1-be, azóta pedig folyamatosan lépked előre az erősorrendben, így egy 9., egy 6. és egy 4. hely után most már a dobogó lenne a cél a konstruktőri kiírásban, amiben Nico Hülkenberg mellett a gárda újdonsült igazolása, a Red Bulltól érkező és öt év után csapatot váltó Daniel Ricciardo lehet a Renault segítségére.

Azonban ehhez egy versenyképes autóra is szükség van. A Renault elismerte, a tél folyamán ráfeküdt a motor fejlesztésére – a franciák egy teljesen új motorkoncepciót alkottak a tavaly év végén futtatott C-specifikáció alapján.

Renault F1 Team on Twitter

1977 to 2019. Every line. Every curve. Using the most advanced technology available, and improving year on year. Breaking new grounds. All leading to today. Here is the 2019 Renault F1 Team challenger. Here is the R.S.19. � in partnership with @Microsoft #RSspirit https://t.co/4axmZVAe0Y

Az autóbemutatók sora egy meglehetősen sűrű szerdai nappal fog folytatódni, amikor is a Mercedes, a Racing Point és a Red Bull is bemutatja 2019-es versenygépét. A Renault negyedikként kerített sort erre, a Haas, a Toro Rosso és a Williams triója után.

Fotó: Renault F1 Team / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr614622462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása