F1 - JANUÁR 3-ÁN ÉRKEZIK A HIVATALOS MICHAEL SCHUMACHER-MOBILALKALMAZÁS

timthumb_2.jpg

A hétszeres világbajnok klasszis pilóta 50. születésnapján lát napvilágot a hivatalos applikáció, aminek révén virtuális kirándulást tehetünk a kölni múzeumban és a kerpeni gokartpályán, továbbá feleleveníthetjük azt a legendás pályafutást, ami a nevéhez fűződik.

Az elmúlt években is rendszeresen tisztelget a sportvilág Michael Schumacher előtt az év végén, de valahogyan idén még nagyobb a felhajtás ebben az időszakban – ennek két roppant ésszerű oka van: az egyik, hogy ma öt éve, 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet a Francia Alpokban a hétszeres F1-es világbajnok, a másik pedig az, hogy január 3-án fogja ünnepelni az ötvenedik születésnapját.

Nem olyan régen a Ferrari bejelentette, hogy maranellói múzeumjában külön kiállítást létesít „az Ágaskodó Ló valaha volt legsikeresebb pilótájának”, ami a szurkolókban valamennyi emlékezetes pillanatot felelevenít majd, továbbá olyan GT-autók is láthatóak lesznek, amiknek a fejlesztésben közreműködött Schumacher előbb versenyzőként, majd 2007 és 2009 között tanácsadóként.

Michael Schumacher on Twitter

To celebrate Michael's 50th birthday on January 3, there is a special gift for him, his family and his fans: the Official Schumacher App. A virtual museum that honours the career of the @F1 star. In the App Stores from 3 January 2019. #Michael50 #TeamMichael #KeepFighting

A minap pedig bejelentették a hétszeres világbajnok hivatalos weboldalán, hogy a Keep Fighting-alapítvány Schumacher 50. születésnapja alkalmából mobilapplikációval rukkol elő. Az alkalmazás igencsak tartalomgazdagnak ígérkezik: a kommüniké szerint 3D-ben megtekinthetők versenyautók és azok hangjai, statisztikák tömkelegei, valamint egy 2013-ban rögzített interjú tárul elénk azon túl, hogy virtuális sétát tehetünk a kölni Motorworld-múzeum Michael Schumacher Private Collection kiállításán, valamint azon a kerpeni gokartpályán, ahol sok-sok évtizeddel ezelőtt elindult a valaha volt legeredményesebb F1-es versenyző pályafutása.

És ha mindez nem lenne elég, elindul a Schumoji App is, aminek segítségével a rajongók Michael és Mick Schumacher arckifejezéseivel tehetnék közzé bejegyzéseket a különböző közösségi oldalakon.

Fotó: http://www.michael-schumacher.de

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1714520688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása