8,5 év után felhagyott a Damon Hill-i léttel Palik László

Visszatér a tévéképernyőkre a közismert korábbi F1-es kommentátor, Palik László. Csakhogy ezúttal nem autóversenyeket fog közvetíteni, hanem a TV2 új extrém sport realityjét fogja vezetni.

628269_palik-1280x720_w.jpg

Palik - Hova tűnt Damon Hill

A bizonyos Palik mondás az 1997-es Magyar Nagydíjon azaz Hova tűnt Damon Hill.

Azt hisszük, ezen Palik-aranyköpést nem kell sokaknak bemutatni az 1997-es Magyar Nagydíjról. Már csak azért sem, mert 2010 augusztusa óta nagyon sok magyar autósportrajongó tette fel a kérdést, igaz, abban a formában, hogy „Hova tűnt Palik László?” Ugyanis a megosztó szpíker a 2010-es Brit Nagydíj után eltűnt a nyilvánosság elől, senki nem tudott róla semmit – még Czollner Gyula sem, ismerte el egy két évvel ezelőtti, a Braking News Motorsportnak adott interjújában.

Azonban ebben a tekintetben 2019 a változás éve lesz, ugyanis a száguldó cirkusz versenyeinek egykori kommentátora, illetve a Hungaroring Sport Rt. korábbi elnöke 8,5 évnyi szünet után, 56 esztendősen visszatér a televíziózáshoz. A hét korábbi részében, csütörtökön ugyanis a TV2 Csoport bejelentette, hogy annak legfőbb kereskedelmi tévécsatornáján, a TV2-n Palik fogja vezetni az újonnan induló extrém sport realityt, az Exatlon Hungary-t, amit a Dominikai Köztársaságban fognak forgatni, és ami korábban Mexikóban, Romániában és az Egyesült Államokban már osztatlan sikert aratott.

Palik azonban nemcsak úgy vált ismertté, mint egyesek szemében népszerű, másokéban inkább megosztó médiaszemélyiség, ugyanis versenyzői múlttal is bír: 2005-ben például 18. lett a Dakar-ralin, három évvel később Év Autóversenyzője-kitüntetésben részesült Magyarországon.

A héten az újbóli szerepvállalás kapcsán több videoanyagban is megszólalt Palik, amiket az alábbiakban igyekeztünk kronológiai sorrendben összegyűjteni:

Palik: "Ezért érdemes visszatérni!"

Palik László fiának megható kérése: "Ugye elvállalod?"

Palik: "A legtisztességesebb az, ha erre a műsorra a műsorvezető is sporttal készül."

Palik a műsorról a Mokka december 7-i adásában: "Ez vérre megy!"

És végül a december 7-i Tényekben is szólt néhány szót Palik a műsorról:

Fotó: TV2 Csoport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr114463218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása