FE - MEGERŐSÍTETTE A NISSAN BUEMI CSAPATTÁRSÁT

nissan_fe_rowland_8.jpg

Közép-európai idő szerint a péntek hajnali órákban a Nissan e.dams csapata bejelentette, hogy Oliver Rowland lesz Alexander Albon helyettese és egyúttal Sébastien Buemi csapattársa.

Mint az ismeretes, Alexander Albon a heteken át tartó cécó után végül a Toro Rosso F1-es csapata mellett kötelezte el magát 2019-re, így felszabadult egy hely a Nissan e.dams alakulatánál a Formula-E-ben. Néhány nappal ezelőtt a motorsport.com már megszellőztette, hogy az angol-thai pilóta helyére Charles Leclerc Forma-2-es ellenfele, Oliver Rowland érkezik majd, de pénteken Tokióban már hivatalosan is megerősítették az információt.

„A Formula-E-ben versenyez a világ legjobb pilótái közül néhány, így megtiszteltetésnek érzem, hogy a Nissan e.dams engem választott arra, hogy őket képviseljem az ötödik szezonban. Az pedig egy hihetetlen lehetőség, hogy Sébastien oldalán dolgozhatok, és nagyon várom már, hogy megméressem magam a széria legjobbjai ellen” – kommentálta a hírt Rowland, aki néhány ezelőtt, a Formula-E előszezoni tesztjén már pályára vihette a Nissant.

Nissan NISMO on Twitter

Here they are all together! Your four @Nissan aces for the @FIAFormulaE Championship. @Sebastien_buemi in the No. 23, @oliverrowland1 in the No. 22, @TAKAX32 as test and reserve driver and @Jannthaman on the simulator. Let's do this, team!

A csapat a tokiói bemutató keretein belül ismertette Mitsunori Takaboshit a csapat teszt- és tartalékversenyzőjeként, Jann Mardenborough – a Nissan GT Academy korábbi győztese – pedig szimulátorpilótai szerepkört tölt majd be.

Fotó: nismo.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6114405884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása