F1 - JENSON BUTTON IS FELCSAP TÉVÉS SZAKÉRTŐNEK

jenson_button_f1_grand_prix_great_britain_-hpns3qdqqvx.jpg

2009 világbajnoka 2019-ben szakértőként fogja erősíteni a Sky Sports F1 csapatát.

„Izgatott vagyok amiatt, hogy ismét a Sky Sports csapatához csatlakozhatok. A silverstone-i hétvégén velük dolgozva némileg betekintést nyerhettem a televíziós közvetítésbe, amit élveztem is, így már alig várom, hogy újra átéljem ezt 2019-ben” – idézi a skysports.com-on közzétett közlemény Jenson Buttont, aki idén, a silverstone-i F1-es nagydíj idején volt már a Sky Sports F1 szakértője, és 2019-ben is a brit televíziós gárdát fogja erősíteni, jelentették be vasárnap.

A 38 esztendős brit pilóta ugyan 2016 végén távozott a Forma-1-ből, de a motorsportnak nem fordított hátat: idén megnyerte a Super GT-bajnokságot, emellett az Endurance Világbajnokság versenyein is indul – utóbbi szériában alig több mint egy héttel ezelőtt, Kínában megszerezte az első dobogós helyezését. A tizenötszörös nagydíjgyőztes és ötvenszeres dobogós utoljára tavaly Monacóban versenyzett a Forma-1-ben, az Indy 500-at választott Fernando Alonsót helyettesítve.

Button ezzel a döntésével egy rendkívül tapasztalt gárdának lesz a része, amely olyan korábbi F1-es pilótákat és szakértőket tudhat a soraiban, mint Martin Brundle, Damon Hill, Paul di Resta, Anthony Davidson, Johnny Herbert, Nico Rosberg, Ted Kravitz, David Croft, Natalie Pinkham, Rachel Brookes és Simon Lazenby.

„Jenson csatlakozása fantasztikus hír az ügyfeleinknek és a motorsport szerelmeseinek. Világosztályú csapatunk van, most pedig egy újabb világbajnok részéről kaphatunk egyedi betekintéseket. Ez emelni fogja Forma-1-es műsorunk színvonalát” – kommentálta a hírt Scott Young, a Sky Sports F1-es részlegének vezetője.

2019 lesz az első év, amikor is a Sky Sports kizárólagos közvetítési joggal fog rendelkezni az Egyesült Királyságban, miközben a Channel 4 már csak a Brit Nagydíjat közvetítheti majd élőben, illetve versenyösszefoglalókat tűzhet műsorra.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9414393416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása