INDYCAR - BIZTATÓ HÍREK WICKENS ÁLLAPOTÁRÓL

08-24-wickens-on-pitlane-ra.jpg

Néhány napja újabb műtéteken esett át, most meg már önállóan képes lélegezni és beszélni is tud a Schmidt Peterson Motorsports kanadai versenyzője, aki nagyjából egy héttel ezelőtt szenvedett óriási balesetet a Pocono Raceway-en.

Ahogyan arról a Braking News Motorsport is beszámolt, a hét korábbi részében megműtötték a Lehigh Valley Kórházban Robert Wickens mellkasi gerincszakaszát azt követően, hogy néhány nappal korábban, az IndyCar poconói versenyén bukott óriásit, miután csatázás közben összeakadt az andrettis Ryan Hunter-Reay-jel.

Néhány nappal később a kanadain újabb, az alsó végtagi és a jobb karján keletkezett töréseire irányuló operációt hajtottak végre, amelynek során nem merültek fel komplikációk. Ekkor került megerősítésre az is, hogy Wickensre még további korrekciós műtétek várnak a rehabilitáció mellett.

A vasárnap hajnali órák pedig újabb közleményt adott ki a Schmidt Peterson Motorsports, amelyben az áll, hogy a korábbi DTM-pilóta a balesete először képes orvosi műszerek segítsége nélkül lélegezni, valamint kommunikálni a családtagjaival.

Mihamarabbi jobbulást kívánunk Robert Wickensnek!

Fotó: indycar.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9714203399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása