F1 - STROLL ÉRKEZÉSE BIZTOSÍTHATJA BE A KANADAI NAGYDÍJ JÖVŐJÉT?

start-of-2013-canadian-f1-grand-prix.jpg

Legalábbis a futam promótere úgy véli, hogy mentőövet jelenthet a pályának az, hogy bő 10 év után újra kanadai pilótája lesz a Forma-1-nek.

Magyar idő szerint csütörtökön dél tájékán került megerősítésre a hír, miszerint jövőre Lance Stroll lesz Valtteri Bottas csapattársa a Williams Martini Racing csapatánál. Ez pedig azt jelenti, hogy Jacques Villeneuve 2006-os távozása óta először üdvözölhet kanadai pilótát a száguldó cirkusz világa.

14910522_1661229110607736_6572628262325448992_n.jpgA Kanadai Nagydíj promótere, Francois Dumontier szerint pedig ez a tény az, ami a jövőben is a Forma-1-es versenynaptárban tarthatja a kanadai pályát. Azt azért tudni kell, hogy egyelőre még az sem biztos, hogy jövőre rendeznek futamot Montreálban.

"Az első gondolataim a rajongókhoz szólnak, ugyanis egy tízéves várakozás ért a végéhez. Jövőre pedig a Kanadai Nagydíj a 50. évfordulóját fogja ünnepelni, Lance pedig egy kiváló ajándék ezen jubileum megünnepléséhez. És természetesen a jegyeladásokra is jó hatással lehet." - mondta Francois Dumontier, aki majd hozzátette, hogy óriási dolog az, hogy Villeneuve után végre újra van a kanadai pilóta a mezőnyben: "Úgy gondolom, ez egy óriási dolog lesz. Emlékszünk arra, amikor még Villeneuve versenyzett, a rajongók pedig ott voltak a pályán és szurkoltak neki. Szerintem ugyanezt fogjuk látni Lance esetében."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5511928717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása