F1 - RÖVIDEN: VETTEL ÉS ERICSSON AUTÓJÁBAN IS VÁLTÓT KELLETT CSERÉLNI

cm6es1iwgaepu4x_1.jpg

Az FIA megerősítette, hogy a harmadik edzésen történt incidensek után Vettelnek és Ericssonnak is új váltóra van szüksége.

Mint ismeretes, a harmadik szabadedzés 40. percében nagyot bukott a Sauber svéd pilótája, Marcus Ericsson a Stowe-kanyar után. Az eset után a svéd kvalifikációs részvétele duplán is veszélybe került, ugyanis az orvosi rutinvizsgálatok végett az Oxfordi Kórházba szállították, s az autója is meglehetősen összetört a baleset után. Egy biztos, a C35-ösben váltót kell cserélni, ami miatt a svéd Sauber-pilóta öthelyes rajtbüntetésben fog részesülni a Brit Nagydíj rajtrácsán.

A szombati nap másik rendkívül peches pilótája Sebastian Vettel volt, ugyanis a tegnapi nap folyamán az autóba beszerelt, új sebességváltó a kockás zászló megjelenése utáni pillanatokban krepált be, s mint kiderült, a csere megúszhatatlan, viszont ez a folyamat már öt rajthelyes büntetést von maga után.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr358876604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása