F1 - NEM LESZ BOJKOTT MELBOURNEBEN

Az Ausztrál Nagydíj szervezői nem tartanak attól bojkottól, amit a napokban harangozott be a német sajtó.

Pár nappal ezelőtt a Sport Bild kezdte el híresztelni azt, hogy a csapatok és a pilóták bojkottálni fog a szezonnyitó futamot Fernando Alonso rejtélyes barcelonai tesztbalesete okán, mivel könnyen megeshet, hogy az áramütés miatt történt, így inkább az ellenfelek elővigyázatosságból visszavonulót fújtak volna. Igaz, már magáról a feltételezésről látszik, hogy valóságalapban igencsak szegény, sőt a bojkott lehetőségét felvetették az ausztrál verseny egyik szervezőjének, Andrew Westacottnak, aki egyértelműen tagadta a pletykákat.

„Minden nap több alkalommal is kommunikálunk a csapatokkal, a FOM és az FIA képviselőivel, de bojkottról szó se esett. Minden csapat itt lesz az Albert Parkban, mindenki izgatottan várja a szezonnyitányt, a felszerelés úton van, a Forma-1-es személyzet egy része pedig már itt van Melbourneben, hogy mindent előkészítsenek a közvetítéshez. Emellett a mi részünkről is minden rendszer száz százalékos biztonsággal működik. Mindössze egy dologtól félünk, az pedig az, hogy miképpen tudjuk majd kordában tartani az ausztrál közönség kitörő lelkesedését a négy nap során.” - idézte Westacottot az egyik ausztrál lap.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr57248025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása