Idén harmadjára cserél versenyzőt az F2-es csapat

A szezon utolsó versenyeire a Formula–3-ból igazolt versenyzőt a Campos Racing.

david-beckmann-finaliza-en-quinta-posicion-con-campos-racing-en-monza-1631530088196.jpg

Valóságos átjáróház alakult a Campos Racingnél az idei Formula–2-es idényben, sorra váltják egymást a versenyzők az állandóságot képviselő Ralph Boschung oldalán. A minap pedig azt közölte a spanyol csapat, hogy az év utolsó két fordulóján Olli Caldwell kap lehetőséget – abban a 20-as számú autóban, amiben az év korábbi részében Gianluca Petecof, Matteo Nannini és David Beckmann is megfordult.

A brit versenyző az elmúlt két szezonban a Formula–3-ban versenyzett, tavaly a Trident, idén pedig a Prema színeiben – idén nyolcadik lett az összetettben egy győzelemmel és másik három dobogós helyezéssel. A szezont követően pedig bemutatkozott az endurance-világbajnokságon: a bahreini idényzárón az ARC Bratislava LMP2-es csapatával vett részt.

olli-caldwell-efectuara-su-debut-en-fia-formula-2-con-campos-racing-1637749792640.jpg

„Várom már, hogy az utolsó két fordulóra csatlakozhassak a Camposhoz” – idézi a csapat közleménye a 19 éves Caldwell szavait. „Az év folyamán sokat fejlődtek, így valóban nagyon várom a közös munkát. Köszönöm a csapatnak a lehetőséget, alig várom, hogy lássam, mire képes az autó, és tapasztalatot gyűjthessek. Jövőre a célom az, hogy teljes szezont fussak az F2-ben.”

A napokban a Campos Racing megerősítette azt is, hogy jövőre is Boschung lesz a csapat egyik pilótája. A másik ülés kapcsán egyelőre nem tettek bejelentést. Ezen kívül az MP Motorsport erősítette meg Clément Novalak szerződtetését.

Fotó: Campos Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9916764788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása