Bombameglepetés: Häkkinen visszatér, indul a Bajnokok Tornáján

Még egy nagyágyú indulását jelentették be a Bajnokok Tornájának (ROC) szervezői: a finnek párosát Mika Häkkinen tette teljessé.

si201608070167_news.jpg

Február 5-6-án rendezik a Bajnokok Tornájának következő, svédországi, havas-jeges összecsapását. Habár egyelőre főként az északi résztvevőket hozzák nyilvánosságra, egyre illusztrisabbnak ígérkezik a jövő évi névsor: a szervezők szerdán bejelentették, hogy a kétszeres F1-es világbajnok Mika Häkkinen is részt vesz a megmérettetésen. Az 53 éves finn nemcsak az egyéni számban indul, hanem a Nemzetek Kupáján is, Valtteri Bottasszal társulva.

„Izgatottsággal tölt el, hogy újra versenyezhetek és végre a Bajnokok Tornáján is részt vehetek. Nagyon más lesz, mint a Formula–1-ben versenyezni, de szeretem a versenyzést, és eléggé látványos lesz havon és jégen” – mondta Häkkinen, aki elárulta, hogy addig Észak-Finnországban fog gyakorolni. Érkezését Bottas így fogadta: „Nagyon jó barátok lettünk Mikával, így örülök, hogy vele képviselhetjük Finnországot a Nemzetek Kupáján, de utána természetesen egymással szemben is meg kell mérettetnünk magunkat, az egyéni versenyen.”

Bottas és Häkkinen mellett Tom Kristensen, Johan Kristoffersson, Sébastien Loeb, Mattias Ekström, valamint Travis Pastrana, Petter és Oliver Solberg is versenybe száll.

Fotó: Jarno Schurgers / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1416729042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása