WTCR: Csonka felállással indul a Zengő Motorsport

Nem áll rajthoz a túraautó-világkupa csehországi fordulóján Jordi Gené, a Zengő Motorsport versenyzője.

img_2807.jpg

Ahogyan a WTCR hivatalos oldalán megjelent, szűkszavú közlemény fogalmaz, a spanyol Gené személyes okokra hivatkozva hagyja ki a hétvégét, amiket nem is fognak kommunikálni.

Az 50 éves versenyző Boldizs Bencével együtt a Zengő Motorsport Drivers’ Academy színeit képviseli idén a bajnokságban, Csehországban nem lesz helyettese.

Nem ez az első Zengő Motorsport vonatkozású hír a héten: a csapat másik spanyolja, Mikel Azcona jelentette be, hogy Csehország és Spanyolország között fog ingázni, mivel Barcelonában szintén ezen a hétvégén rendezik a TCR Európa-kupa fináléját.

Az év első négy hétvégéje után három pontszerzéssel az egyéni összetett 19. helyén áll Gené, egyetlen pozícióval megelőzve a nála jóval tapasztalatlanabb Boldizs Bencét. A Zengő Motorsport másik párosa, Azcona és Rob Huff a 8., illetve a 18. helyről folytatja.

Fotó: Papp Csaba / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4516714244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása