Állandó helyet kap Oroszország a WTCR naptárában?

A Sochi Autodrom ügyvezetője megerősítette, a WTCR és az ETCR vezetésével is tárgyalnak a közös folytatásról.

2016-2016_sochi_race_2---start_race2_11.jpg

Miután a járványhelyzet miatt kiesett az ázsiai turné, teljes egészében átalakult a túraautó-világkupa idei versenynaptárának második fele, a Sochi Autodrom is a beugró helyszínek egyike. A Formula–1-es Orosz Nagydíjnak utoljára jövőre otthont adó aszfaltcsík ügyvezetője, Alekszej Tyitov ugyanakkor arra utalt, a WTCR először, de nem utoljára teheti tiszteletét Szocsiban.

Az orosz Championat hasábjain arról nyilatkozott, tárgyalnak arról, hogy 2022 és 2024 között a WTCR és az ETCR naptárának részévé váljon. Idén előbbi szezonzáróját tartják az 5,8 kilométeres versenypályán. Korábban a nemzetközi TCR-sorozat versenyzett Szocsiban, 2015-ben és 2016-ban, így többek között a hondás Tassi Attila számára sem ismeretlen a helyszín.

Fotó: TCR International Series Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7816706970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása