12h Hungary: Porsche-fölény az időmérőn

Kisajátíotta a Herberth Motorsport az első sort a hungaroringi 12 órás versenyre.

img_2726-bnms.JPG

Két Porsche kezdheti az élről a hungaroringi 12 órást, méghozzá a Herberth Motorsport két egysége. A szombat délutáni időmérő edzésen a pole-pozíciót a 92-es autóval Jürgen Häring, Bobby Gonzales és Marco Seefried szerezték meg. Egyedüliként ők tudták bemenni 1:45 alá, 1:44.217-es idejükkel majdnem 8 tizedmásodperces előnyre tettek szert.

Mellőlük a 91-es testvérautóval a Daniel Allemann, Ralf Bohn és Alfred Renauer trió várhatja a piros lámpák kialvását, míg a harmadik rajtkockába az MP Racing Club 58-as számú Mercedesével Thomas, David és Corinna Gostner kvalifikáltak.

Nathanaël Berthonék egysége, azaz a Car Collection 500-as Audija az ötödik helyen végzett. A TCR-esek között az Autorama Motorsport AG szerepelt a legjobban Constantin Kletzer, Lukasz Stolarcyk, Emil Heyerdahl és Fabian Danz négyesével. A hungaroringi 12 órás első, kétórás felvonása magyar idő szerint 16:30-kor rajtol, a verseny a 24h Series Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján követhető élőben.

Az időmérő edzés teljes végeredménye IDE kattintva tekinthető meg.

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6316706748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása