12h Hungary: Ilyen, ha az autósport és a jótékonyság összeér

Az Autorama Motorsport AG új színvilággal érkezett a Hungaroringre, és amennyire hétköznapinak fest az új dizájn, a mögöttes jelentéstartalma annál hangsúlyosabb.

img_1995-bnms.JPG

Ezen a hétvégén – hét év után először – endurance-futamot rendeznek a Hungaroringen. A 24h Series mezőnyéből azonban kitűnik egy rikító zöldre fújt Volkswagen TCR, melyet 112-es rajtszámmal az Autorama Motorsport AG indít a 12 órás viadalon, Milos Pavlovic, Christoph Lenz, Jasmin Preisig és Emil Heyerdahl hármasával.

Színe viszont nemcsak a látvány, hanem a mögötte rejlő történet miatt is feltűnő, a csapat ugyanis egy rákellenes jótékonysági szervezetet támogat. A svájci Greenhope Foundation eseményeivel a daganatos betegségekkel küzdő gyerekek és családjaik hétköznapjait hivatott megkönnyíteni.

img_2970-bnms.JPG

img_3122-bnms.JPG

Az Autorama Motorsport AG versenyzéssel gyűjt támogatást a szervezet számára, a kezdeményezéssel szimpatizálók pedig kétféleképpen tudják segíteni azt: állandó vagy teljesített körszámhoz kötött támogatás közül választhatnak. Utóbbival kapcsolatban az egység célja az, hogy legalább 300 kört teljesítsen az összesen félnapos verseny folyamán.

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5016706664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása