F1: Eksztatikus állapotba került a kommentátor Verstappen és Hamilton ütközése után – videó

A médiában már csontig rágták Max Verstappen és Lewis Hamilton monzai összecsapását, viszont ez a felvétel talán még nem kapott akkora figyelmet. 

m281066.jpg

Nagy port kavart az elmúlt napokban Max Verstappen és Lewis Hamilton újabb ütközése, ami miatt mindketten nulláztak a Formula–1-es Olasz Nagydíjon. Az esetben a versenyfelügyelők a Red Bull hollandját találták vétkesnek, így a világbajnoki éllovast három hellyel sorolják majd hátrébb a jövő hétvégi Orosz Nagydíj rajtrácsán.

A történtekkel összefüggésben a brit Channel 4 is megosztott egy, a kommentátorfülkében készült felvételt, melyen az látható, ahogy Alex Jacques önkívületi állapotba került az események hatására, míg a mellette meglehetősen nyugodtnak tűnő exversenyző, David Coulthard párbajukat Alain Prost és Ayrton Senna egykori rivalizálásához hasonlította.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Channel 4 F1 (@channel4formula1) által megosztott bejegyzés

Jacques az idei szezontól az F1-es versenyek vezető kommentátora a csatornánál, a tavaly év végén távozó, de azóta helyettes szpíkerként a Channel 4 mellett a BBC Radio 5 adásában időnként visszatérő Ben Edwardsot váltotta.

Szerencsére a Channel 4-nál nem először helyeztek kamerát a közvetítőfülkébe: azt is sikerült lencsevégre kapniuk, ahogyan Mark Webber reagált Lewis Hamilton bakui kicsúszására. A mostani eset kapcsán meg is jegyezték a hozzászólások között, hogy Jacques mostani „kirohanását” és az ausztrál korábbi sikolyát egy remixben érdemes lenne párosítani.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Channel 4 F1 (@channel4formula1) által megosztott bejegyzés

Fotó: LAT Images / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6916692594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása