Új lendülettel, régi célokkal várják a Vértes-ralit Turánék

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Több mint egy hónapos nyári szünetet követően augusztus 27-e és 29-e között a Mór központú Vértes-ralival tér vissza az országos ralibajnokság. Az aszfaltos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel.

turan_motorsport_5.jpg

„A Vértes-rali pályáit alapvetően már jól ismerjük az elmúlt évekből – szeretünk ebben a térségben versenyezni –, és úgy érezzük, elegendő időnk van megfelelően felkészülni az idei szakaszokból és a pályabejárás alatt egy jó itinert rakhatunk össze. Ezek a pályák most kevésbé változatosak, három pályaszakaszt kell teljesítenünk több irányból, ebből kell kihoznunk a maximumot. Tavaly a második helyen zártuk a versenyt, örülnénk, ha az idei évben ezt sikerülne túlszárnyalni, de az elsődleges célunk, hogy jól szerepeljünk és mindenképp célba érjünk” – kezdi Frici.

„A Vértesben mindig egy remek hangulatú verseny zajlik, szép környezetben, ahová sok szurkolót várunk. A nyári szünet után jó lesz ismét élesben versenyeznünk és találkozni a raliszerető közönséggel. Az autónk teljesen készen áll, a zalaegerszegi futamon kipróbáltunk pár új dolgot, ezeket igyekszünk még finomhangolni a pénteki, hivatalos teszten. Felkészülten és lendületesen várjuk a szombati rajtot” – teszi hozzá Laci.

turan_motorsport_3_3.jpg

A Vértes-ralin a versenyzőknek két nap alatt összesen 11 gyorsasági szakaszt és több mint 130 versenykilométert kell teljesíteniük.

Fotó: Just Creative

Forrás: Just Creative

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1816671148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása