WTCR: Michelisz rákapcsolt a Hungaroringen, már a második
WTCR 2021: Hungaroring – 2. szabadedzés

Kis híján az élen zárta Michelisz Norbert a túraautó-világkupa hungaroringi fordulójának szabadedzését, az utolsó pillanatokban ugrották át.

img_2990.jpg

Az első szabadedzésen csupán a 14. lett, a kora délutáni órákban tartott második gyakorláson viszont egészen a második helyig kapaszkodott fel Michelisz Norbert. A 2019-es világkupagyőztes Hyundai-pilóta az utolsó percekben ugrott az élre 1:52.936-tal, de a hajrában nála is gyorsabb volt Nathanaël Berthon, aki 1:52.805-ös időt autózott az Audival.

Berthon és Michelisz mögött 2012 túraautó-világbajnoka, Rob Huff lett a harmadik a Zengő Motorsport Cuprájával. Őt az audis Frédéric Vervisch, illetve csapattársa, Mikel Azcona követte az első öt helyen. Micheliszen kívül Boldizs Bence is javítani tudott, aki ezúttal a 15. helyen végzett hazai pályán.

A Hondák azonban felemásan muzsikáltak: az argentin Girolami-Guerrieri páros is épphogy befért az első tízbe, az első edzésen még legjobb magyarként záró Tassi Attila csak a 21. lett, de csapattársa, Tiago Monteiro sem zárt előrébb a 18. helynél.

A következő órákban főként az ETCR A-csoportjának páros küzdelmei szolgáltatnak majd eseményeket a pályán, a WTCR mezőnye legközelebb az időmérő edzés alkalmával hagyja el a bokszot. A kvalifikációt 15:30-tól rendezik meg, amit a Sport 1-en közvetítenek élőben.

A második szabadedzés végeredménye:

wtcr_2021_hun_fp2.jpg

Fotó: Papp Csaba / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7416666500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása