F1: Schumacher-dokumentumfilm érkezik a Netflixre

Szeptemberben jön a Netflix következő F1-es témájú sorozata, ami a bajnokság egyik legeredményesebb versenyzőjének számító Michael Schumacher életét és pályafutását dolgozza fel.

m69546.jpg

Évek óta feldolgozza az egyes Formula–1-es szezonok történéseit a Netflix, idén már a Drive to Survive (Hajsza a túlélésért) negyedik évada forog. A napokban bejelentették, hogy Michael Schumacherről is dokumentumfilm-sorozatot készít a népszerű streaming szolgáltató. Mint a Reuters írja, a hétszeres világbajnokról szóló sorozat első része szeptember 15-én, pénteken válik majd elérhetővé.

A család jóváhagyásával a feleségével és gyermekeivel készült interjúkat is láthatunk, köztük az F1-ben idén bemutatkozó Mick Schumacherrel, valamint korábbi és más jelenlegi versenyzők is megszólalnak. Schumacher sokáig csúcstartó volt a királykategóriában, 2013-as síbalesete óta azonban nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, állapotával kapcsolatban pedig még 2014 júniusában hírzárlatot rendelt el a család.

Ahogyan arról korábban cikkeztünk, egy másik legendás versenyzőről, Ayrton Sennáról drámasorozatot forgat a Netflix. Ígéretük szerint ebből sokkal inkább a háromszoros világbajnok brazil belső világát, illetve környezetét ismerhetjük majd meg, nem pedig a pályafutását. További részletek azóta sem derültek ki a készülőben lévő produkcióról.

Fotó: Steve Etherington / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5316644610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása