F1: Netflixes drámasorozat készül Ayrton Sennáról

Senna családja is támogatja a projektet, és sokkal inkább a legendás versenyző belső világát és környezetét ismerhetjük majd meg, mintsem a pályafutását.

ayrton_senna37used.jpg

A háromszoros világbajnok brazil legenda pályafutásáról 2010-ben már készült egy nagy népszerűségnek örvendő dokumentumfilm, ezúttal a Netflix készít egy nyolcrészes drámasorozatot Ayrton Sennáról, amelyből a nemzeti hős belső világát és családját is megismerhetjük. A Netflix az a globálisan egyre felkapottabb streamingszolgáltató, amely már a harmadik évadot forgatja az aktuális Formula–1-es évadokat feldolgozó Drive to Survive című sorozatból.

1981-ben kezdődik majd a történet, amikor Senna az Egyesült Királyságba költözött, hogy a Formula Ford 1600-ban versenyezzen, az 1994-es San Marinó-i Nagydíjon elszenvedett halálos balesetével ér véget. A sorozat a Senna-család támogatásával készül, így abban a São Pauló-i házban is forgatnak majd jeleneteket, ahol Senna felnőtt. A gyártást a Gullane-tesvérek fogják vezetni, várhatóan 2022-ben mutatják be a sorozatot, angol és portugál nyelven több mint 190 országban lesz elérhető.

via Motorsport.com

Fotó: McLaren Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1516188770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása