Magabiztosan várja a visszatérést Sebestyén Péter

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti hétvégén Hollandiában áll rajthoz új csapatával, az Evan Bros. Racing Teammel. Az elmúlt hetek során a fiatal pilóta több helyszínen is tudott tesztelni, így magabiztosan várja az első éles megmérettetést.

02_1.jpg

A motorsport katedrálisaként is ismert asseni pálya lesz a helyszíne a nyári szünetből visszatérő Superbike-világbajnokság első állomásának. A Supersport kategória idén eddig három fordulón és hat versenyen van túl, Assentől azonban újra lesz magyar érdekeltség a mezőnyben.

20mp2073.JPG

A HUMDA pilótája, Sebestyén Peti bizakodva várja idei első versenyét: 

Az elmúlt hetekben csakis kizárólag a felkészülésemre koncentráltam, hogy a lehető legjobb állapotban érkezzek meg az első versenyre és minél hamarabb ledolgozzam a lemaradást. Nagy köszönettel tartozom a magyar szerelőgárdámnak és az OXXO Racingnek, hogy lehetővé tették, hogy 2 közelgő VB pályán, Assenben és Mostban is tesztelhessek. A csehországi helyszínre aztán az idei csapatommal is sikerült ellátogatni, ahol először ültem fel az éles versenymotoromra. Még mindig nehéz elhinnem, hogy a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével egy ilyen professzionális alakulattal tudok dolgozni. Nagyon könnyen ment a beilleszkedés, hiszen a csapat minden tagja rendkívül profi, ugyanakkor az első pillanattól családias volt a hangulat. Hamar sikerült beilleszkednem és felvenni a tempót, így bizakodó vagyok az első verseny előtt. Assenre nem szeretnék még célokat kitűzni, fontos, hogy újra felvegyem a versenyhétvégek ritmusát és a lehető legjobban ki tudjam használni a motorban rejlő potenciált, ugyanakkor szeretnék türelmesen építkezni.

A holland fordulón pénteken kezdődnek a szabadedzések, a szombati időmérőt, versenyt és a vasárnapi futamot az Aréna 4 televíziós, illetve internetes felületén lehet nyomon követni.

photo-2021-07-17-14-27-40.jpg

A hétvégi menetrend és közvetítések:

július 23., péntek:

  • 11:25-12:10: 1. szabadedzés
  • 16:00-16:45. 2. szabadedzés

július 24., szombat:

  • 10:25-10:45: Időmérő edzés (élő: Aréna 4)
  • 15:15: 1. futam (élő: arena4.hu)

július 25., vasárnap:

Fotó: PS56/HUMDA sajtóközlemény

Forrás: PS56/HUMDA

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6516635522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása