Az utolsó pillanatban lépett vissza a ralikrossz-Eb-től a magyar versenyző

Szponzorációs okok miatt nem tud rajthoz állni a ralikrossz Európa-bajnokság 2021-es szezonjában Marton Gergely.

img_5361.jpg

Jövő hétvégén rendezik a ralikrossz Európa-bajnokság 2021-es szezonnyitóját Barcelonában. Ennek RX3-as kategóriájában indult volna Marton Gergely, aki már az ötödik szezonjára készül a Volland Racing színeiben. Szomorú hírt közölt azonban szerdán a 23 éves versenyző: szponzorációs okok miatt visszalépett a szezontól.

„Ezennel bejelentem, hogy nem tudok részt venni a 2021-es ralikrossz Európa-bajnokságon, a pandémia és annak utóhatásai által okozott szponzorációs helyzetben. Nagyon sok felkészülés áll mögöttünk és az utolsó pillanatig próbáltuk megoldani a problémát. Ez egy nagyon nehéz időszak, de dolgozunk azon, hogy minél hamarabb újra a versenypályán lehessünk” – olvashatóak Marton sorai a közösségi oldalán.

A Super 1600-as kategóriában töltött korábbi évei után idén futamgyőzelmekért, akár a bajnoki címért harcolhatott volna. Már Marton tavalyi szezonjára is rányomta a bélyeget a járványhelyzet, mivel csak egyetlen fordulót sikerült megrendezni a ralikrossz-Eb-ben, 2019-ben pedig szintén második lett a bajnokságban.

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr216627596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása