Összefog a Volánbusszal a Hungaroring

Hosszú távú és többrétű együttműködéséről állapodott meg a Hungaroring és a Volánbusz, mely többek között a mogyoródi versenypálya megközelíthetőbbé tételére is irányul.

dsc_4906.jpg

Hétfőn délelőtt egy sajtótájékoztatóval egybekötött aláíráson jelentették be, hogy együttműködési megállapodást kötött a Hungaroring és a Volánbusz, melynek keretében a felek nemcsak a buszsofőrök a mogyoródi aszfaltcsík területén található vezetéstechnikai tanpályáján zajló együttműködéséről, hanem a szurkolók szállításáról is megegyeztek – adta hírül az MTI.

„A helyszín adottságai és az itt elsajátítható gyakorlati mesterfogások hatékonyan segítik az oktatóink által átadott elméleti tudás megfelelő alkalmazását, ami azért is lényeges, mert a személyszállítási szolgáltatás nyújtása során a legfontosabb szempont a biztonság” – mondta az együttműködés kapcsán Homolya Róbert, a Volánbusz tulajdonosi jogköreit gyakorló MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, miközben arra hívta fel a figyelmet, hogy ez egyedülálló lehetőséget teremt a buszvezetők vezetéstechnikai képzése szempontjából.

_slp2636.jpg

Az is kiderült, hogy már zajlanak az előkészületek a Hungaroring-Volánbusz-fejlesztéseket célzó pályázat kapcsán. Ezzel kapcsolatban a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy a cél az, hogy a tömegközlekedés összehangolásával megközelíthetőbbé váljon a Hungaroring a versenyekre kilátogató szurkolók, illetve a sportszakmai személyzet számára.

„Remélem, hogy tudunk közösen olyan célokat megfogalmazni, amelyek révén 2024 körül, a Hungaroring teljes megújítása után már közösségi közlekedéssel is könnyebb lesz a pályát megközelíteni a szurkolók számára” – tette hozzá Gyulay Zsolt. – „A Hungaroring előtt óriási feladatok állnak, mert a fejlesztés, amelynek most már a tervezési szakaszában vagyunk, nemcsak a kerítésen belüli, hanem az azon kívüli tervezésről is szól.”

Fotó: Hungaroring Média, Murányi Gábor / Speedlight Photo Agency

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5216577846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása