F1: Visszatér-e a McLaren különleges festése?

Komoly népszerűséget váltott ki a McLaren ikonikus, a Monacói Nagydíj hétvégéjén használt Gulf-festése. A wokingiak csapatfőnöke azonban leszögezte, ez csak egyszeri volt.

2021monacograndprixthursdaygp2105_043033ja1_7674.jpg

Egy héttel a Monacói Nagydíj előtt mutatta be egyszeri, retro ihletésű dizájnját a McLaren. Már akkor is pozitív fogadtatásban részesült, népszerűsége pedig a hétvége során sem hagyott alább. A Gulf-festést állandó jelleggel is megtartanák a McLaren szurkolói, a lelkesedést pedig alátámasztja, hogy a különleges alkalomhoz kapcsolódó csapatruházatot pillanatok alatt elkapkodták a wokingiak webshopjából.

Hiába azonban a rajongói nyomás, a McLaren csapatfőnöke leszögezte, egyszeri alkalom volt, a jövő hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon már újra a megszokott papaya-kék kombinációba öltöztetik a két MCL35M-t. „Az egyetlen dolog, amit mondani szeretnék jelen pillanatban ezzel kapcsolatosan, hogy ez egyértelműen egyszeri volt” – idézi Andreas Seidl szavait a Motorsport.com.

„Erre a különleges versenyt lett tervezve, hogy megünnepeljük a Gulffal folytatott történelmi együttműködésünket” – magyarázta a csapatfőnök, hozzátéve, hogy a festés múltja egészen a ’60-as évekig nyúlik vissza, ez adta az ihletet a monacói projekt kapcsán.

Az elmúlt években a Ferrari és a Mercedes is rukkolt elő retro festéssel, de amíg a maranellói és a brackley-i gárdának nem hozott szerencsét, Lando Norris dobogóra állt a hercegségben. Így az ifjú brit a bajnokságban is visszaszerezte a harmadik helyet, ezzel megtörve az egyszeri festéseket övező átkokat.

Fotó: Jerry Andre / McLaren Media Centre

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1016574948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása