F1: Be akartak törni Sergio Pérez otthonába

Megpróbálták betörni Sergio Pérez mexikói otthonába, miközben a Red Bull pilótája Monacóban versenyez. A balul elsült rablásban az egyik biztonsági őrét meglőtték.

si202105220058_news.jpg

A RacingNews365.com számolt be a hírről, miszerint megpróbálták kirabolni Sergio Pérez mexikói otthonát. Sikerült meghiúsítani a betörési kísérletet Guadalajarában, a portál tudomása szerint azonban meglőtték a Red Bull versenyzőjének egyik biztonsági őrét, aki súlyosan megsérült.

További részletek egyelőre nem ismertek az esetről, annyi viszont kiderült, hogy Pérez családja nem sérült meg a történtek következtében. A történtek ellenére a mexikói pilóta indulása nem került veszélybe.

Pérez jelenleg Monacóban versenyez, csapatának központja pedig az Egyesült Királyságban található, de időnként haza szokott látogatni családjához – így tett például a tavalyi szezon első két futama után is, amikor édesanyját balesetet érte; az azt követő két fordulót ki is kellett hagynia, mert mexikói kitérője után pozitív koronavírustesztet produkált.

Viszonylag rövid időn belül ez már a második eset, amikor aktív F1-es versenyző válik rablótámadás áldozatává: tavaly Pierre Gasly házába törtek be, miközben a francia a Spanyol Nagydíjon vett részt.

FRISSÍTÉS (21:30): Pérez megerősítette, hogy jól van a sebesült testőre – írja a RaceFans. A mexikói versenyző elmondása szerint a tettesek rendőrkézre kerültek, akik amúgy a biztonsági őr autóját akarták feltörni, más célpontjuk nem volt.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3616568706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása