Újabb csatornán vezet műsort Szujó Zoltán

A következő hónapokban nemcsak a TV2-n futó Ninja Warriort fogja vezetni a korábbi Formula–1-es kommentátor: Szujó Zoltán a HírTV új műsorának lesz a házigazdája.

d64a2027_1.jpg

Több mint két éve, a 2019-es Spanyol Nagydíj hétvégéjén távozott az MTVA-tól, egyúttal a Formula–1-es kommentátori székből Szujó Zoltán, azóta számos pozícióban bukkant fel az ismert sportriporter. Legutóbb a Ninja Warrior harmadik évadának egyik műsorvezetőjeként jelentették be, a következő hónapban pedig StartStop címmel indít műsort Szujó a HírTV-n – közölte a hírt honlapján a csatorna.

A szombatonként képernyőre kerülő StartStop egy, Magyarországon formabontónak számító, jövőbe mutató technológiákat bemutató közlekedési műsor lesz, az első részt június 5-én 13:05-től vetítik. „Szívesen mondtam igent a felkérésnek, hiszen közel áll hozzám a közlekedés és az autósportok világa. Ugyanakkor nem szerettünk volna egy újabb autós műsort készíteni, hanem sokkal izgalmasabbnak tartottuk, hogy megmutassunk mindent, amely manapság közlekedés témakörben a világban történik” – nyilatkozta az új műsorról Szujó Zoltán.

A HírTV közleményéből kiderül, hogy az iparág hírei adják majd a műsor gerincét, ideértve az autós és kötött pályás utazás újdonságait, a közösségi közlekedés fejlődését, a technikai sportok kulisszatitkai, de a legújabb technológiákat is bemutatják, továbbá a földi-vízi-légi elektromos járművek népszerűségéről, valamint – a hamarosan civilek számára is elérhető – űrutazásról is lesz szó.

Fotó: Hungaroring Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4616565856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása