Sportvetélkedőt fog vezetni Szujó Zoltán

A korábbi Formula–1-es kommentátor, sportriporter a TV2-n futó sportvetélkedő, Ninja Warrior egyik műsorvezetője lesz.

img_6126_3.JPG

Elkezdte sportvetélkedője új évadának forgatását a TV2. Mint arról a TV2 Média Csoport közleményéből értesült a Media1Szujó Zoltán lesz az egyik műsorvezető a Ninja Warrior harmadik évadában. A korábbi Formula–1-es kommentátor társai Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila lesznek.

Amióta 2019 májusában távozott az M4 Sporttól, miniszteri tanácsadóként működik közre a magyarországi autó- motorsport fejlesztési stratégiájában, állandó jelleggel pedig a TV2 Média Csoportnál tért vissza a képernyőre, legutóbb az Extreme–E versenyeinek közvetítését vállalta el, a bajnokságról készülő magazinműsor vezetésével együtt.

„Nem sokat gondolkoztam, hogy elvállaljam a felkérést, hiszen mindig is szerettem volna részese lenni egy ilyen volumenű sportvetélkedőnek. Nem túlzás, hogy elakadt a lélegzetem, amikor először beléptem a stúdióba. Rögtön magával ragadott a helyszín, rég éreztem ilyet” – mondta Szujó új televíziós szerepéről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés

„Nem fogok kibújni a bőrömből, sportkommentátori mivoltomban is figyelem az eseményeket, nagyon kíváncsi vagyok arra a sportteljesítményre, amit a versenyzőink nyújtani fognak, de emellett igyekszünk majd elmesélni a történetüket. Ez a műsor az emberekről szól” – jegyezte meg.

A Ninja Warrior mintegy két év kihagyás után tér vissza a TV2 műsorára, az új évadot még az idei év folyamán képernyőre tűzik, a pontos időpont azonban nem ismert egyelőre. A realityben sportriporterként korábban a Sport TV-s Petur András bukkant fel.

Érdekesség, hogy nem Szujó az első ex-F1-es szpíker, aki hasonló műsor vezetését vállalta el. 2019 elejétől Palik László vezeti az Exatlon Hungary-t, aki a szintén már a harmadik évadnál járó, Dominikai Köztársaságban forgatott extrémsport-reality kedvéért 8,5 év kihagyást követően tért vissza a képernyőkre.

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7016517628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása