Keszthelyi egy ponttal távozott a Paul Ricard-ról

Ugyan előzetes várakozásaival szemben a pontszerzés is összejött Keszthelyi Viviennek, mégis csalódottan távozott az Euroformula Open franciaországi fordulójáról.

vivien-keszthelyi_paul-ricard_franciaorszag_forma-3_euroformula-open_1.JPEG

Már előre lehetett számítani arra, hogy küzdelmes hétvégének néz elébe Keszthelyi Vivien, korábban ugyanis még nem versenyzett a Formula–1-es Francia Nagydíjnak otthont adó Paul Ricard-i pályán, ennek ellenére a hétvége első futamán tizedikként intették le, majd a második és a harmadik versenyen az utolsó előtti, 11. pozícióban végzett. A Team Motopark 20 éves versenyzője többet remél a szezon második felétől.

„Már péntekre kiderült, hogy nincs meg a megfelelő tempónk, ezt a beállításokkal és a leszorító erő csökkentésével próbáltuk valamelyest kompenzálni. Onnantól kezdve tudtam, hogy nehéz hétvégénk lesz, csak a tapasztalatszerzés és a futamokon a célba érés lehetett a realitás. Szeretnék minél hamarabb a következő hétvégére koncentrálni” – nyilatkozta Keszthelyi a VRS Sport Group által a Braking News Motorsportnak eljuttatott közleményben.

vivien-keszthelyi_paul-ricard_franciaorszag_forma-3_euroformula-open_4.JPG

„Remélem, sikerül a régi-új mérnökömmel a szezon hátralevő részében a lehető legtöbb helyszínen együtt dolgozni, már nagyon várom vissza. A jövőben a minél jobb eredmények eléréséhez a folyamatos fejlődésen kívül a versenymérnöki támogatásra is egyre nagyobb szükségem lesz. Ebben a kategóriában a célok eléréséhez elengedhetetlen a csapatmunka” – tette hozzá a debreceni versenyzőnő, aki jelenleg négy ponttal az összetett utolsó helyén áll.

Hasonlóan az előző, portimaói hétvégéhez, a Team Motopark uralta a franciaországi hétvégét is. A sorozat újonca, Jak Crawford győzedelmeskedett az első két futamon, majd második lett, így az összetettben – öles léptekkel – zárkózott fel csapattársa, a mindhárom portugál futamot, majd az utolsó Paul Ricard-i versenyt megnyerő Cameron Das mögé, aki 55 ponttal vezet. Az Euroformula Open június 19-20-án folytatódik, a következő helyszín a belgiumi Spa-Francorchamps lesz.

Fotó: VRS Sport Group

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5616564596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása