Szenzáció: WRC-futamon állnak rajthoz Herczigék!

Rajthoz áll a rali-világbajnokság következő versenyén, a május 20. és 23. között sorra kerülő Portugál-ralin a Herczig Norbert, Ferencz Ramón páros.

skodarallyeteamhungaria_5.jpg

Az Európa-bajnokságra (ERC) készülő duó elsősorban tesztelési céllal, a felkészülés részeként vesz részt a vb-futamon – írja a Skoda Rally Team Hungary pénteki közleményére hivatkozva az MTI.

Herczigék azért is indulnak a viadalon, mert a pályák részben azonosak lesznek az ősszel Portugáliában sorra kerülő Eb-futam gyorsasági szakaszaival. „Az egyik legnehezebb verseny a Portugál-rali, 13 gyorsaságival, 346 gyorsasági kilométerrel, köztük olyannal, ami 38 kilométer hosszúságú. Itt már maga a pályafeldolgozás is heroikus munka lesz” – idézte a közlemény a négyszeres abszolút magyar bajnok Hercziget.

A páros az eredmény szempontjából nem fogalmazott meg célkitűzést, legfontosabbnak azt tartja, hogy sok tapasztalatot gyűjtve eljusson a célig. „Láttuk, látjuk, hogy mire képesek azok a versenyzők, akikkel együtt megyünk az ERC-ben, de nem szabad elfelejteni, hogy megint egy olyan helyszínre megyünk, ami nekünk új, nekik pedig már van tapasztalatuk” – mondta.

Fotó: Skoda Rally Team Hungary

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4416518124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása