Kamion-Eb: Nézők előtt versenyezhetnek Kiss Norbiék a Hungaroringen

A Hungaroring keddi tájékoztatása szerint nyitott kapuk előtt rendezik meg a kamion Európa-bajnokság magyarországi fordulóját.

_slp5688.jpg

A Magyar Közlönyben április 26-án megjelent szabályozás alapján, miszerint „a sportrendezvényeken részt vehetnek a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők”, a Hungaroring megkezdte a jegyértékesítést a kamion Európa-bajnokság június 12-13-i nyitófordulójára, melyen védettségi igazolvánnyal vehetnek részt a kilátogatók – derült ki a mogyoródi pálya kedd reggeli közleményéből.

„Szuper hír, nagyon örülök neki. Tavaly is mentünk a Hungaroringen, és nyertünk is, de a hangulat nem volt ugyanolyan, mint korábban, jobb lett volna együtt ünnepelni a szurkolókkal” – kommentálta a bejelentést Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, aki a 2021-es szezonban is a Révész Truck Racing Team színeiben indul.

„Idén ráadásul a magyar pályán kezdjük a szezont, remélem, nagyon sok örömteli pillanatot tudunk szerezni a hazai drukkereknek, mert egész télen keményen dolgoztunk, hogy jobbak legyünk, mint tavaly. Remélem, ez győzelmek formájában mutatkozik majd meg!” – tette hozzá az MAN-es versenyző, aki tavaly vezette ugyan az összetettet, bajnoki címet azonban nem kapott érte, mivel nem sikerült érdemben megtartani a szezont.

Paddock-látogatásra azonban nem lesz lehetőség, mivel a versenyt a nemzetközi szervezet szabályozása értelmében buborékrendszerben rendezik meg. A lelátók mögött viszont színes, az egész család számára érdekes programok várják a látogatókat. A 14 év alattiak számára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött – tájékoztatott a Hungaroring.

Belépőket a gpticketshop.hu oldalán lehet váltani: a hétvégi belépő jelenleg 6500 helyett 5990 forintért vásárolható, a szombati, illetve vasárnapi egynapos jegy ára 4500 helyett 4000 forint.

Fotó: Murányi Gábor / SpeedLight Photo Agency (Hungaroring Média)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7716514218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása