Fülöp herceg temetése miatt változik az F1 imolai menetrendje

A változások a pénteki és a szombati programot is érintik.

27-imola-saturday.jpg

Az eredetileg kiírtnál egy órával korábban, 14 órától rendezik szombaton a Formula–1-es Emilia-romagnai Nagydíj időmérő edzését Fülöp edinburghi herceg temetése miatt –  írja az MTI.

Az F1 irányítói és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vezetői kedden közleményben számoltak be a döntésről, amelynek értelmében az időmérőt megelőző harmadik szabadedzésre 12 helyett 11 órától kerül sor. A változtatás érinti a pénteki programot is: az első szabadedzés 11 órakor, a második pedig 14:30-kor kezdődik majd.

A közleményben kitértek rá, hogy a szombati időmérő edzés előtt egyperces gyászszünettel emlékeznek majd a múlt pénteken elhunyt Fülöp hercegre, II. Erzsébet királynő férjére, aki 99 évet élt.

Fotó: Pirelli F1 Media

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5816499982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása