F1: Orosz vakcina landolt Szujó Zoltán karjában

Az egykori Formula–1-es kommentátort a Semmelweis Egyetem rektora oltotta be vasárnap.

dsc_1210_2.jpg

Mostanában úgy tartja a mondás, „a legjobb védőoltás az, amit már beadtak”Hasonlóan vélekedik Szujó Zoltán is, aki vasárnap megkapta a Szputnyik V vakcina első dózisát, oltakozásáról Instagram-oldalán számolt be követőinek az M4 Sport korábbi Formula–1-es száguldó riportere, kommentátora.

Szujó manapság miniszteri tanácsadóként a magyarországi autó-motorsport fejlesztési stratégiájának megalkotásában, műsorvezetőként és kommentátorként pedig a TV2 és a Spíler TV Extreme–E-közvetítéseiben és magazinműsoraiban vesz részt. Koronavírus elleni oltása első adagját Dr. Merkely Béla adta be, amit „óriási megtiszteltetésnek” tart; a 43 éves sportriporter köszönetet is mondott a Semmelweis Egyetem rektorának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés

Egykori kollégáját, a jelenleg is az M4 Sportnál dolgozó Szeleczky Ádámot még február végén oltották be a Sinopharm vakcinájával, mondvánminden vakcina jobb a koronavírusnál” és „minden mellékhatás jobb a lélegeztetőgépnél”. Elismerte, meglévő krónikus betegsége révén került rá a sor viszonylag hamar.

Ősszel a magyar autósport egyik legmeghatározóbb alakja, az MNASZ-elnök Oláh Gyárfás is átesett a koronavírusona média munkatársai közül pedig többen is. Korábban Ollé Iván, a Formula.hu fotósa – aki Bahreinben, a szezonnyitó helyszínén kapott oltást – és Ujvári Máté, az M4 Sport kommentátora is pozitív tesztet produkált. Utóbbi akkor vallotta be, amikor emberek tömegei támadták Michelisz Norbertet egy Facebook-bejegyzése miatt, melyben a maszkviselés fontosságára hívta fel a figyelmet.

Fotó: Hungaroring Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1216497596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása