F1: Bond-lány után nevezte el első Aston Martinját Vettel

Átigazolása után sem hagyott fel hagyományával a négyszeres világbajnok: Vettel a 2021-es autóját is elkeresztelte.

gp2101_152222_j5a2726.jpg

Hat szezon után küldték el a Ferraritól Sebastian Vettelt, a német az Aston Martinnál lelt új otthonra. A Bahreini Nagydíj csütörtöki médianapján Vettel elárulta, első Aston Martinja a Honey Ryder nevet viseli majd. Akik rongyosra nézték az erőteljes Aston Martin-jelenléttel forgatott James Bond-filmeket, rögtön ismerős lehet számukra a név, ugyanis az egyik Bond-lány után nevezte el autóját, akit a svájci Ursula Andress alakított az 1962-ben bemutatott Dr. No című filmben.

Így nevezte el eddigi autóit Vettel:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sebastian Vettel #5 (@sebvettelnews) által megosztott bejegyzés

A Motorsport.com cikke hozzáteszi, Vettelnek a mai napig ez a kedvenc James Bond-filmje, a kedvenc Bondja pedig Sean Connery. Első Aston Martin-os hétvégéjének azonban úgy vág neki a négyszeres világbajnok, hogy a két héttel ezelőtti, szintén Bahreinben rendezett előszezoni gyakorláson ő teljesítette a legkevesebb kört a mezőny. Vettel azonban emiatt nem aggódik, úgy érzi, sok javulást hozhatnak majd a szabadedzések, noha az idei szabályváltozások értelmében a pénteki szabadedzések is – 90 helyett – már csak 60 percesek lesznek.

„Nem hiszem, hogy bárki teljesen felkészült volna arra, mi fog jönni. Sok verseny lesz idén, és ugyan nem sikerült valami nagyszerűen a teszt, ez van” – mondta Vettel. „Ami engem illet, magabiztos vagyok azt illetően, hogy jó helyzetben leszünk. Remélhetőleg ki tudjuk majd használni a rendelkezésre álló, pályán tölthető időt, és fel is tudunk készülni az időmérő edzésre, majd a versenyre.”

Fotó: Aston Martin Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1016480124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása