F1: Ki mikor ül autóba Bahreinben?

Valamennyi sokakat foglalkoztató kérdésre megérkezett a válasz, legalábbis a Mercedes és a Ferrari kései bejelentésével teljessé vált a tesztbeosztás a bahreini gyakorlás első napjára.

f1-2021-bahrein-teszt-charles-leclerc.jpg

Három hónap sem telt el a 2020-as szezon vége óta, kezdetét veszi az új korszakot megelőző, átmeneti 2021-es év, amit minden eddiginél rövidebb, csupán háromnapos előszezoni teszttel vezet fel a mezőny. Az Ausztrál és a Kínai Nagydíj halasztása után a szezonnyitóval együtt a szezon előtti gyakorlást is Bahreinben is rendezik.

Az elmúlt napokban a csapatok szép sorban ismertették felállásukat, a Mercedes és a Ferrari azonban az utolsó pillanatig várt a bejelentéssel, ráadásul ekkor is csak az első nap menetrendjét véglegesítették.

A teszt rövidségére való tekintettel a legtöbb csapatnál délelőtt-délután váltásban osztották fel a másfél napokat a versenyzők között. Ettől csupán az Alpine, a Red Bull és a Williams tért el, utóbbi a legdrasztikusabban: az állandó versenyzők mellett ugyanis tesztpilótájának, Roy Nissanynak is lehetőséget biztosít a grove-i alakulat.

Közép-európai idő szerint a délelőtti etapokat 8 és 12, a délutániakat pedig 13 és 17 óra között tartják, az F1 TV-n keresztül pedig élőben is lehet követni az eseményeket.

Összefoglalva itt találhatóak meg a tesztbeosztások:

Fotó: Scuderia Ferrari / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4516458250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása