Idő előtt leplezték le az F1 új biztonsági autóját

Az Aston Martin hivatalos felületein egyelőre nyoma nincs, az interneten mégis futótűzként terjedtek el az első képek a márka F1-es biztonsági és orvosi autóiról.

amshake21_093741_j5a1038.jpg

Már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy 60 év kihagyás után a vártnál nagyobb szerepvállalással tér vissza a Formula–1-be az Aston Martin: a Racing Point gyári csapattá történő átalakítása mellett ugyanis a tervezett 23-ból 12 hétvégén biztosítja a biztonsági és orvosi autókat idén, a helyszíneket vélhetően a piaci érdekek szem előtt tartásával választják ki a britek.

A luxussportautó-gyártó biztonsági autónak a Vantage-et, orvosi autónak pedig a DBX-et szánja. Utóbbi a márka első SUV-ja, amit a Mercedes AMG GT-R-ével, az F1 másik biztonsági autójáéval megegyező 4,0 literes, V8-as motor hajt, előbbit pedig már jól ismerik a motorsport-rajongók, tekintve, hogy GT-változatával évek óta jelen van különböző bajnokságokban az Aston Martin, többek között az endurance-világbajnokságon is.

Ezekről szivárgott ki néhány kép a napokban, ám az Aston Martin hivatalosan egyiket sem hozta nyilvánosságra – sőt, a Carbuzz autós internetes oldalról el is tűntek a felvételek közzétételük után. Az internet azonban nem felejt:

Fotó: Glenn Dunbar / Motorsport Images (Aston Martin F1 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7516452134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása