F1: Kihagyja új autója bemutatóját Fernando Alonso

Nem utazik el az Egyesült Királyságba Fernando Alonso, hogy részt vegyen az Alpine bemutatóján. A spanyol az előszezoni tesztek előtt már nem fog a sajtó rendelkezésére állni.

2020_fernando_alonsos_visit_to_viry-chatillon_1.jpg

Két év kihagyás után tér vissza idén a Formula–1-be Fernando Alonso, ám bemutatkozása nem várt nehézségekbe ütközött az elmúlt hetekben: svájci kerékpárbalesete miatt ugyanis korrekciós műtétet kellett végrehajtani a kétszeres világbajnok állkapcsán. Néhány nappal balesete után már ki is engedték a kórházból, a közösségi médiában megosztott bejegyzései alapján pedig már újra keményen edz.

Ennek ellenére Alonso nem lesz jelen az Alpine jövő heti autóbemutatóján, így az azt követő – virtuális – sajtótájékoztatót is kihagyja – írja az enstone-iak közleménye alapján a Formula1.com. „Sajnálattal közöljük, hogy Fernando Alonso ezúttal nem jelenik meg a sajtótájékoztatón. Az egészségügyi helyzet és a hatályos előírások nem engedik, hogy kommunikáció- és marketingtevékenységeket folytasson, miközben folytatja kritikus felkészülését” – áll a közleményben.

Március 2-án, vagyis jövő hét kedden mutatják be az Alpine A521-est, a leleplezést követően viszont a csapat másik versenyzője, Esteban Ocon, ügyvezető igazgatója, Marcin Budkowski és az új versenyigazgató, Davide Brivio is válaszol majd a sajtó kérdéseire – utóbbi a Suzuki világbajnok MotoGP-csapatától igazolt át. Ami Alonsót illeti, az Alpine a későbbiekben közzétesz egy kérdezz-feleleket, a spanyol legközelebb az előszezoni teszteken áll majd a sajtó rendelkezésére.

Fotó: DPPI / Groupe Renault

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1116441434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása