Meghiúsult a megállapodás, változnak Sebestyén Péter tervei

Pár nappal a Racing Team Hungary bejelentését követően Sebestyén Péter – menedzsmentjével együtt – cáfolta, hogy az új magyar csapat színeiben folytatná a Supersport-világbajnokságban.

vilagbajnoki-pontszerzes-mcefro.jpg

A korábbi híresztelésekkel ellentétben – melyekről a Supersport-világbajnokság nevezési listája és az MTI tudósítása alapján néhány nappal ezelőtt a Braking News Motorsport is beszámolt – Sebestyén Péter mégsem a Racing Team Hungary versenyzőjeként folytatja a Supersport-világbajnokságban, ugyanis – mint azt a 26 éves magyar Facebook-oldalán írja – a pilóta és a csapat közti végleges megállapodásra nem került, így őt továbbra is az OXXO Hungary képviseli.

Menedzsmentje állítása szerint teljes mértékben nyitottan álltak a felkéréshez, viszont a feltételekben nem sikerült megegyezniük a feleknek, így nem tudni, hol és melyik csapat színeiben fog versenyezni Sebestyén. „Sajnálom, hogy egy ilyen helyzet alakult ki, de a menedzsmentemmel, az OXXO Racinggel történt egyeztetés alapján, nem fogok részt venni a Racing Team Hungary projektjében. Egyelőre még nem tisztázott a 2021-es szezonom, de biztos vagyok benne, hogy a legjobb lehetőséget fogjuk megtalálni a sikeres versenyzésemhez, én pedig addig is folytatom a felkészülésem” – kommentálta a fejleményeket.

„Folyamatosan dolgozunk azon, hogy Peti szintet tudjon lépni a VB-n és fel tudja venni a versenyt az élmezőnnyel szemben. Sajnálatos módon nem tudtunk megegyezni a Racing Team Hungary vezetőségével a közös jövőről, így szerettük volna elmondani, hogy nem tervezünk velük versenyezni” – tette hozzá Tökölyi László, az OXXO Hungary elnöke. – „Továbbra is a sikeres VB-szereplés Peti számára a cél és a 2021-es szezonnal kapcsolatban jelenleg is folynak a tárgyalások. Reméljük, hogy hamarosan pozitív hírekkel szolgálhatunk.”

Ezek után az MTI megkereste a Racing Team Hungaryt, a csapat erre reagálva sok sikert kíván Sebestyénnek a jövőre nézve, számára pedig változatlanul a hazai motorsport és a hazai versenyzők a legfontosabbak. „Továbbra is célunk, hogy magyar motorossal induljunk az idei Supersport-vb-n, a nevezési díjat ugyanis hiánytalanul befizettük 2021-re, így az indulási jog a miénk” – idézi a távirati iroda Győrfi Alen csapatfőnököt. – „Megkezdtük a tárgyalásokat egy másik magyar versenyzővel, de okulva a közelmúltban történtekből az ő kilétét csak akkor fedjük fel, amikor a szóbeli megállapodást követően az írásbeli szerződés is aláírásra kerül.”

Fotó: sebestyenpeti.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5016424984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása