F1-es újságíró az M6-oson történt tragédia egyik sértettje

Példamutató összefogás keretében gyűjtést szerveztek a Nemzeti Sport munkatársának.

dsc_5179_1.jpg

Az országos sajtót is bejárta a hír, miszerint múlt hét kedden az esti órákban súlyos baleset történt az M6-os autópályán. Egy 11 éves kislány azonnal életét vesztette a tragédiában – írja a Police.hu. A balesettel kapcsolatban egy, a család autójának hátulról nekiütköző 25 éves győri férfit állítottak elő, illetve hallgattak ki gyanúsítottként – akinél felmerült az ittasság gyanúja is –, majd őrizetbe vétele után a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Bors értesülései szerint az elhunyt kislány két testvére, valamint az autót vezető édesanyjuk is súlyos sérüléseket szenvedett el. Közülük a legkritikusabb állapotban a harmadik osztályos fiú van, akinek a gerince sérült meg. Mint kiderült, Formula–1-es vonatkozása is van a hátborzongató tragédiának: a családfő ugyanis Izsányi Szabolcs, a Nemzeti Sport újságírója, aki évek óta tudósít a száguldó cirkusz eseményeiről.

Lakóhelyén, Martonvásáron gyűjtést szerveztek annak érdekében, hogy a család mielőbb segítséget kapjon a temetéssel és a gyógykezelésekkel felmerült költségek fedezésében. A példás kezdeményezést a Formula.hu vette észre: aki szeretne és tud segíteni, az Izsányi Szabolcsnak, az 57800040-10069121 számlaszámra tud utalni, jelezve a közlemény rovatban, hogy adomány.

Fotó: Hungaroring Média (A nyitókép illusztráció.)

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2416420750

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása