F1: Idő előtt született meg Kevin Magnussenék gyermeke

Az egykori F1-es versenyző dán az Instagram-oldalán számolt be a gólyahírről.

_rc12374_2020112640808008-446_1.jpg

Alig pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy Kevin Magnussen felesége, Louise gyermeket vár – akkori híradások szerint februárra várták a szülést. Ehhez képest csütörtök esti Instagram-posztjában már az örömhírről számolt be Magnussen, miszerint hétfőn megszületett lánya, Laura, igaz, a tervezettnél 7 héttel korábban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kevin Magnussen (@kevinmagnussen) által megosztott bejegyzés

„Hétfőn életem szerelmével találkoztam, amikor a feleségemmel, Louise-szal üdvözölhettük kislányunkat” – írta Instagram-oldalán a dán. – „Jelenleg kórházban vagyunk, hogy biztosra menjünk abban, hogy megerősödve és egészségesen térhessen haza.”

A McLaren, a Renault és a Haas egykori F1-es versenyzője hozzátette, szombaton Amerikába kell utaznia, de azzal az elhatározással teszi, hogy „megszerezze második győzelmét 2021-ben”.

Miután menesztették az F1-ből, Magnussen idén az amerikai IMSA sportautó-bajnokságban fog versenyezni, a Chip Ganassi Racing színeiben a január 24-i kvalifikációs versenyen mutatkozik be a daytonai pályán, ahol egy héttel később a legendás 24 órás versenyt is megrendezik.

Fotó: LAT Images / Haas F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2116388700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása