F2: A Red Bull indiai neveltje is koronavírusos lett

A közösségi oldalán vallotta be Jehan Daruvala, hogy ő is elkapta a koronavírust, ennek ellenére már január végén autóba ülhet.

si202008070451_news.jpg

Okkal maradt távol a közösségi médiától egészen mostanáig az idei évben a Red Bull Junior Team indiai tagja, Jehan Daruvala ugyanis elkapta a koronavírust – derült ki a versenyző hétfő délelőtt, Instagram-sztoriban megejtett bejelentéséből. A FormulaRapida.net információi szerint mumbai otthonában enyhe tünetekkel lábadozik a fertőzésből, gyógyulása jól halad.

jehan-daruvala-ig-story.jpg

Forrás: Jehan Daruvala / Instagram

Habár a hivatalos megerősítés várat magára, a Motorsport.com már tényként kezeli, hogy egy újabb F2-es szezon előtt az ázsiai Formula–3-as sorozat téli kiírásában fog versenyezni Daruvala, ami január 29-30-án veszi kezdetét. A járványhelyzet miatt az eddigi hagyományokkal szakítva nem járja be egész Ázsiát a bajnokság, mind az öt fordulót az Egyesült Arab Emírségekben rendezik.

A 22 éves versenyző várhatóan a Mumbai Falcons csapatát erősíti majd a brit F3-as szériát ezüstérmesként záró Kush Mainival együtt. Sajtóértesülések szerint Daruvala az idei évet is a Formula–2-ben tölti majd a Carlin színeiben, Dan Ticktum csapattársaként, továbbá a Red Bull-lal is tárgyal a folytatásról, melynek nevelőprogramjába a tavalyi szezon előtt vették be.

si202007040257_news.jpg

Daruvala ugyan a szahíri sprintfutamot megnyerve győzelemmel zárta debütáló F2-es szezonját, az összetettben csak 12. lett azok után, hogy F3-as bronzérmesként mutatkozott be a sorozatban, míg szintén újonc csapattársa, Cunoda Jukit harmadikként rangsorolták, a japán pedig idén az Alpha Tauri Formula–1-es csapatánál mutatkozhat be.

Fotó: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6216385080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása