F1: Bereznay Dánielt választották az Év E-sportolójának

Az Alfa Romeo magyar szimulátorversenyzője a Nemzetközi eSport Szövetség elnökétől vehette át a díjat az Év Sportolója online díjátadó gálán.

img_4766_3.JPG

Immár 63. alkalommal rendezték meg az Év Sportolója Gálát, igaz, a koronavírus-járvány miatt erre igencsak visszafogott körülmények között került sor. A rangos díjátadón az Év E-sportolója díjat Bereznay Dániel, az Alfa Romeo virtuális pilótája kapta, aki tavaly ötödik lett az F1 hivatalos esport-bajnokságában, csapata pedig a második helyen zárt a konstruktőri értékelésben.

A YouTube-on is aktív 20 éves szimulátorversenyző virtuálisan Vlad Marinescutól, a Nemzetközi eSport Szövetség elnökétől vehette át a díjat, aki nagyra értékelte, hogy Magyarországon egyre nagyobb figyelmet kap az amúgy még gyerekcipőben járó e-sport.

Tényleg nagyon megható, hogy immár nemcsak magamat képviselem egy kis szobámból, hanem egész Magyarországot is. Több mint 230 ezer ember jelentkezett az idei szezonra, és büszke vagyok arra, hogy egyáltalán a legjobb húsz között ott lehetek évről évre, egyedüli magyarként, és része lehetek egy Formula–1-es csapatnak, ami több mint egy évtizede az álmom

– fogalmazott Bereznay a díj átvételekor, majd hozzátette, a serlegnek „egy nagyon jó helye lesz” a szobájában.

bereznay-ev-sportoloja-2020-mti.jpg

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport, Illyés Tibor / MTI

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1916384968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása