Megvan, hova mehet Vietnám helyett az F1

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a Formula–1 jövő évi versenynaptárában is helyet kaphat az imolai pálya.

m250666.jpg

Köszönhetően annak, hogy a koronavírus-járvány fenekestől felforgatta a 2020-as szezont, több visszatérő és új pálya kapott lehetőséget a versenyrendezésre logisztikai szempontból előnyösebb adottságaikból fakadóan: többek között Imolába, Portugáliába és Törökországba ellátogatott a mezőny.

Miután a Vietnám Nagydíj sorsa jövőre is erősen kétséges politikai okok miatt (nem is szerepel a versenynaptárban), már korábban szóba került, hogy ezen beugró helyszínek valamelyike jövőre kaphat még egy esélyt. A Hanoi kiesésével megüresedő áprilisi időpont azonban az Istanbul Park visszatérését jó formán ellehetetleníti, hiszen abban az időszakban tartják a ramadánt Törökországban.

A RaceFans arról ír, pillanatnyilag Imola visszatérése tűnik a legesélyesebbnek. Az Emilia-Romagna-i Nagydíjnak november elején otthont adó pálya – némileg módosított változata – 2006 után került be újra a versenynaptárba, de a korábbi tervekkel ellentétben végül üres lelátók előtt versenyzett idén a mezőny.

Fotó: LAT Images / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3416362316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása